Werkwijze Life Changing & Coaching

Afhankelijk van de hulpvraag kunnen we bekijken wat ik voor je kan doen. Jij weet het beste wat je nodig hebt om in balans te zijn. Een coach is slechts een katalysator die je begeleidt op jouw pad.

“Als je blijft doen wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg.”

Een coachsessie bestaat uit een serie gesprekken (5 tot 7) met als rode draad jouw doelstelling/hulpvraag. Deze is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en gericht op het behalen van jouw doelen. In de gesprekken krijg je een spiegel voorgehouden waardoor je vaker leert kiezen wat echt belangrijk voor jou is. Je komt dichterbij jezelf en krijgt praktische tips die je meteen kan toepassen in je leven.

Als Counselor help ik jou om inzicht te krijgen in jouw gevoelens en gedachten; we onderzoeken hoe deze van invloed zijn op jouw huidige situatie. Hierdoor zal duidelijk worden welke blokkades een voor jouw ideale situatie in de weg staan. Vervolgens neem je het heft in eigen handen. Je ontdekt dat je wel degelijk invloed kunt uit oefenen op het verdere verloop van jouw leven.
Ik vind het belangrijk om af te stemmen op dat wat voor jou belangrijk is en daar vervolgens zo goed mogelijk bij aan te sluiten. We gaan samen op zoek naar jouw kracht en jouw mogelijkheden. En we gaan bedenken hoe jij die op een positieve en succesvolle manier verder kunt inzetten en ontwikkelen in jouw leven.

Een sessie slaagt alleen als er een wederzijdse klik is. Mijn coaching kenmerkt zich door openheid en empathisch vermogen. Je kunt met mij alles bespreken, ik luister zonder te oordelen. Ik werk oplossingsgericht. De antwoorden en oplossingen voor jouw doel of probleem zijn immers onbewust al aanwezig. Ik help je enkel op weg deze te (her)vinden.

De ervaring leert dat korte en gerichte sessies de kwaliteit van leven verhoogt. Bij mij dus geen eindeloos aantal sessies.
Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis.